Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Utfryst i United – fick inte ens vara med på lagbilden

När det inte såg ut att kunna bli värre för Bastian Schweinsteiger så hånas han på nytt av Manchester United. Tysken saknas när spelarna samlades för en lagbild.

José Mourinho har velat göra sig av med den tyske legendaren Bastian Schweinsteiger. För att få honom att lämna klubben har han tvingat tysken att träna med reservlaget.
– Det är ren och skär mobbning. Det är tydligt att hans (Mourinhos) beteende är att sätta skräck i Bastian. Schweinsteiger bör vända sig till spelarfacket och lämna in ett klagomål. Jag skulle även yrka på straff för Mourinho, sa spelarfacket FifPros Dejan Stefanovic till BBC Sport i början av augusti.

Bastian Schweinsteiger har dock varit tystlåten under de senaste veckorna. Men nyligen la han ut följande meddelande på sina sociala medier.
”MUFC kommer bli min sista klubb i Europa. Jag respekterar andra klubbar, men Manchester United var den enda klubben som kunde få mig att lämna Bayern. Jag kommer vara redo, om klubben behöver mig. Det är allt jag kan säga om den nuvarande situationen. Jag vill tacka fansen för deras enorma stöd de senaste veckorna”.

Men mobbningen fortsätter nu från José Mourinho och Manchester United. När spelartruppen samlades för att ta årets lagbild så saknades tysken.

Något som fick flera United-supportrar att reagera.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.