Zlatan uppges vara överens med Milan om en fortsättning nästa säsong.
Zlatan uppges vara överens med Milan om en fortsättning nästa säsong. Bild: MATTEO GRIBAUDI

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic förlänger med Milan

Ryktena har börjat sprida sig i fotbollsvärlden. Enligt uppgifter har Zlatan kommit överens om en förlängning med Milan, uppger la Gazzetta dello Sport.

ANNONS
|

Nyligen gjorde han comeback i landslaget under VM-kvalet till Qatar. Trots att han fyllt 40 verkar Zlatan Ibrahimovic inte se slutet på sin karriär. Enligt den italienska sporttidningen la Gazzetta dello Sport ska han vara överens om en förlängning med Milan till 2023, uppger Fotbollskanalen. I tidningen går att läsa att båda parter har för avsikt att ”förlänga äktenskapet till 2023”.

Om inte det var tydligt nog så pryder svensken framsidan av tidningen med rubriken ”Sibra”. Som syftar till att ”Ibra” säger ”Si” – alltså ja – till en förlängning.

Enligt sajten uppges förhandlingen ske först nästa år.

ANNONS

Zlatan har sedan en tid dragits med skador och missat många matcher med klubben. Han har opererat en knäskada och efter det har även en hälsena strulat till det för svensken. Men nu är han tillbaka igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS