Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Uppgifter: Zlatan erbjuds rekordhög lön

Enligt Sports Illustrated har MLS-laget LA Galaxy erbjudit Zlatan Ibrahimovic ett jättekontrakt inför nästa säsong. Lönen svensken skulle få uppges vara den överlägset största i ligans historia.

Det är ingen hemlighet att Zlatan Ibrahimovic är av intresse för klubbar i MLS. Svensken har ännu inte gjort klart om han kommer att stanna i Manchester United efter säsongen eller ej.

Nu kommer rapporterar från Sports Illustrated att svensken har erbjudits ett jättekontrakt av MLS-klubben LA Galaxy, ett kontrakt som skulle göra Zlatan till ligans bäst avlönade spelare genom tiderna.

LÄS OCKSÅ: Spelarnas högsta önskan: Zlatan

Enligt uppgifter till Sports Illustrated väntar det en kamp mellan United och Galaxy om svenskens signatur efter säsongen och Galaxy ska vara positiva till sina chanser att locka till sig 35-åringen som har en option på ytterligare ett år i sitt kontrakt med Manchester United, som gjort tydligt att de vill att han ska stanna i klubben.

Galaxy har tidigare lyckats locka till sig stora stjärnor från Europa på karriärens höst. David Beckham, Robbie Keane och senast Steven Gerrard är några storspelare som valt en flytt till Los Angeles-klubben.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.