Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Uppgifter: VNL jagas av italienska storklubben

Han har ryktats till flera olika storklubbar i Europa. Nu uppger internationella medier att Inter vill plocka in Victor Nilsson Lindelöf i sommar.

I vintras uppgavs han vara så gott som klar för Manchester United. Men Benfica och den engelska storklubben lyckades inte komma överens och Victor Nilsson Lindelöf blev kvar i Portugal. Till sommaren kan det dock bli aktuellt med en flytt igen för den svenske mittförsvararen.

Enligt Mediaset Premium och FCInterNews.it ska nämligen Inter vara intresserat av att plocka in VNL efter att årets säsong är avslutad. Den italienska storklubben har efter en tung start i höstas haft en misslyckad säsong och laget kommer återigen missa att nå en plats som innebär chansen att kvala till Champions League. Därför ska Milano-klubben i sommar vilja bygga om i truppen och det ordentligt. 

Vill förstärka med flera spelare

Tidigare har det rapporterats om att Inter främst skulle sikta in sig på att försöka värva Antonio Rudiger och/eller Kostas Manolas från konkurrenten Roma, men enligt de senaste uppgifterna är det i stället Nilsson Lindelöf som är klubbens förstaval. 

Samma medier rapporterar också att Inter ska vara intresserat av att plocka in Manchester Uniteds ytterback Matteo Darmian, Fiorentinas Fernando Bernandeschi och Sassuolos anfallstalang Domenico Berardi.