Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Uppgifter: United släpper Zlatan

Manchester United kommer troligen inte att erbjuda Zlatan Ibrahimovic någon förlängning med klubben, det skriver brittiska Sky Sports.

Enligt källor till brittiska Sky Sports lutar det åt att Manchester United inte kommer att erbjuda Zlatan Ibrahimovic någon förlängning på kontraktet med klubben och att han därmed kommer att kunna lämna klubben gratis när avtalet löper ut den 30 juni. Enligt Sky Sports finns Zlatans namn med på en lista med spelare som kommer att släppas av klubben som kommer att offentliggöras vunder fredagen.

Zlatans agent Mino Raiola har tidigare gjort klart att hans klient helst vill stanna i England och att förhandlingar med Machester United var på gång.

– Han vill stanna i England. Han vill stanna på toppen och om han märker att han kan vara en viktig pjäs för Manchester United så varför inte stanna där? Han kan vara viktig även för andra stora lag också, men jag tycker det är respektfullt att först prata med Manchester United och se vad alla parter vill, sa Raiola till talkSPORT i slutet av maj.

LÄS OCKSÅ: Raiola: "Han vill stanna i England"

Sedan korsbandsskadan i april har 35-åringens framtid varit oviss och trots en lyckad operation är det svårt att avgöra när svensken kan vara tillbaka på fotbollsplanen igen. Han förväntas dock vara borta från fotbollen åtminstone året ut.

Sky Italia uppger att United jagar Real Madrids Alvaro Morata som ersättare till Zlatan och skriver att Premier League-klubben är positiva till deras chanser att värva den 24-åriga spanjoren som haft begränsad speltid i Madrid.