Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Uppgifter: United jagar storspelaren

Zlatan gör succé i Manchester United, men inför sommaren har storklubben siktet inställt på en annan målfarlig superstjärna.

I november sa den franske superstjärnan Antoine Griezmann att han gärna ville spela med Paul Pogba. Något som nu fått Manchester United att få upp intresset, det rapporterar Sky Sports.

Men trots intresset för Griezmann så har Zlatan Ibrahimovic succé i Manchester United under hösten gjort att klubbens ledning vill förlänga kontraktet ytterligare med 35-åringen, enligt The Sun.

I det nuvararnde kontraktet med United finns det en klausul som gör det möjligt att förlänga kontraktet med ett år, men enligt The Sun ska nu klubben överväga att försöka få Zlatan att skriva på ett nytt avtal som skulle sträcka sig över de två kommande säsongerna. 

Zlatan hyllas inte bara för sina insatser på plan, även utanför plan är det han som är den stora inspiratören. En av många som imponerats av svensken är suprttalangen Marcus Rashford.

– Det är ovärderligt för de unga spelarna att se hans spelstil och det sätt som han tar sig an varje match, säger den 19-årige Manchester United-anfallaren till brittiska medier.

– Vi måste lära av honom medan han är här och ta med oss så mycket vi kan från hans spel, säger han.

The Sun hävdar även att det finns planer på erbjuda Zlatan en tränarroll i framtiden.