Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

UPPGIFTER: Svenske landslagsmittfältaren till Ryssland

De senaste säsongerna har han varit en nyckelspelare för IF Elfsborg. Nu verkar dock klubben få jaga en ny mittfältare då Viktor Claesson uppges vara klar för spel i Ryssland.

Med åtta mål, nio assist och en viktig roll i Elfsborg under fjolårets upplaga av Allsvenskan har den stora frågan inte varit om, utan mer när och vart Viktor Claesson flyttar.

Han har dessutom själv berättat för Fotbollskanalen att han är intresserad av att lämna Sverige.

– Ambitionen är att dra iväg men allt ska falla på plats. Vi får se, säger han och berättar även att han har bytt agent för att skynda på proceduren, sa han under januariturnén.

Klar för Krasnodar

Det verkar som att det fallit på plats och att mittfältaren får sin vilja igenom, nu rapporterar nämligen Fotbollskanalen att han ska vara klar för spel i Ryska Krasnodar.

Något Elfsborgs manager Magnus Haglund inte vill kommentera närmre.

– Jag kan inte säga någonting om det. Jag kommenterar inga klubbar, över huvud taget, säger Elfsborgs manager Magnus Haglund till Fotbollskanalen.

Men oavsett vad är Haglund säker på att man klarar sig med eller utan sin mittfältsstjärna.

– Jag spekulerar inte i det. Är det så att han lämnar så är det roligt för Viktor och blir han kvar så är vi glada för det. Vi löser det här oavsett vad som händer, säger Magnus Haglund.