Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

UPPGIFTER: Stjärnan kan lämna - för Kina

Chelseas storstjärna Diego Costa har stänkt in 14 mål i Premier League och leder skytteligan - nu kan han lämna klubben. Enligt brittiska uppgifter ska anfallaren ligga i storbråk med ledarstaben och tränaren Antonio Conte.

Den spanske målsprutan kommer inte till spel i lördagens match mot regerande mästarna Leicester, enligt brittiska Daily Mail. De skriver att ett storbråk mellan stjärnan och tränaren Antonio Conte brutit ut, sedan spanjoren inte kommit överens med den medicinska staben kring en skada.

Costa har den senaste tiden dragits med ljumskproblem - men menar själv att de beror på en ryggskada. Det medicinska teamet håller inte med - vilket skapat en konflikt mellan anfallaren och ledarstaben.

Två versioner

Enligt Daily Mail ska Chelsea nu leta ny klubbadress åt sin skyttekung - i Kina. Där hoppas man kunna få bra betalt för spanjoren. Brittiska Sky Sports skriver å sin sida att det är just Kina som är problemet.

Enligt dem ska Chelsea ha nobbat ett bud från Kina som skulle gett Costa 330 miljoner kronor per år.

Huruvida skyttekungen blir kvar i Chelsea lär framtiden utvisa. Skulle han försvinna så tappar klubben en spelare som gjort 50 mål i Chelsea-tröjan sedan han anslöt 2014.