Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

UPPGIFTER: Shkodran Mustafi och Lucas Perez nära Arsenal

Arsenals supportrar verkar inom kort få två presenter av managern Arsène Wenger. La Liga-duon Shkodran Mustafi och Lucas Perez är på väg in för att förstärka laget.

Mustafi har varit en av sommarens mest segdragna transfersagor. Den tyske landslagsbacken har ryktats vara klar för Londonklubben, för att nästa dag få "är inte till salu" stämplat i pannan.

Läs också: UPPGIFTER: EM-trio nära Premier League-klubbar

Läs också: Arsène Wenger kan missa Shkodran Mustafi

Nu kommer både BBC och Daily Mail med uppgifter om att Arsenal och Valencia är överens om en övergångssumma på 35 miljoner pund för den 24-årige landslagsbacken. Det som återstår för att Mustafi ska bli spelklar är att han klarar den obligatoriska läkarundersökningen och att skriver på Londonklubbens kontraktsförslag. 

Wenger verkar också vara nära att värva Lucas Perez från Deportivo de La Coruña. Anfallaren gjorde 17 ligamål på 36 matcher förra säsongen. Arsenal har gått med på att betala 27-åringens utköpsklausul, som ligger på 16,9 miljoner pund.

I "Depor" har Perez oftast agerat som ensam anfallare i ett 4–2–3–1-system, men spanjoren trivs också bra som vänsterytter.