Sergio Aguero fick lämna en match med ambulans efter att ha känt av bröstsmärtor.
Sergio Aguero fick lämna en match med ambulans efter att ha känt av bröstsmärtor. Bild: ALBERT GEA

Uppgifter: Sergio Agueros hjärtproblem värre än befarat

FC Barcelonas anfallsstjärna Sergio Aguero fick kliva av en match med bröstsmärtor, och fördes senare till sjukhus för att hjärtundersökas. Nu rapporterar Catalunya Radio att argentinarens hjärtproblem är värre än väntat – och att han kan tvingas avsluta karriären.

ANNONS
|

Det var den 30 oktober, i mötet med Alaves, som Sergio Aguero klev av i slutet av den första halvlek. Han hade smärtor i bröstet och ska även ha haft problem med andningen.

Argentinaren fördes med ambulans till sjukhus för att hjärtundersökas.

Sedan dess har det varit tyst om anfallarens hälsotillstånd. Men nu kommer Catalunya Radio med uppgifter om att hjärtproblemen är värre än befarat. Enligt radiokanalen finns en risk att argentinaren inte kan fortsätta sin karriär.

Aguero ska övervakas och undersökas ytterligare de närmaste månaderna. Beroende på hur det utvecklar sig kan spelaren sedan ta ett beslut om den fortsatta karriären.

ANNONS

Barcelonas anfallsstjärna har själv kommenterat Catalunya Radios uppgifter på sitt twitterkonto.

”Jag följer instruktioner från läkare, gör tester och behandlingar och ser mina framsteg inom 90 dagar. Jag är alltid positiv.”, skriver Aguero.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS