Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Bildbyrån.

UPPGIFTER: Real Madrid vill värva Gais succéman

Från Gais – till Real Madrid? Ja, det är enligt uppgift den spanska storklubbens önskan när det gäller de grönsvartas talang Luther Singh. Los Blancos ska vilja värva 18-åringen till sitt B-lag.

Luther Singh kom till Gais förra året – och har sedan dess gjort ordentlig succé i grönsvart. Hela sju mål på 14 matcher i Superettan den här säsongen betonar vilket genombrott den 18-årige talangen fått.

Nu kommer uppgifter från Sydafrika, Singhs hemland, som gör gällande att Real Madrid ska ha gjort ett försök att värva honom. Det är sajten kickoff.com som skriver att den spanska storklubben vill plocka in Gaisspelaren till sitt B-lag Real Madrid Castilla.

Men enligt sajten har man från Göteborgsklubben sagt nej.

Farouk Khan, som varit mentor åt Singh under tiden i den sydafrikanska akademin Stars of Africa, berättar för kickoff.com att 18-åringen är besviken över att Gais inte gått med på att släppa honom.
– Han är lite nedslagen av att missa chansen att flytta till Madrid nu, men att han bara är 18 ger honom möjligheten att ha lite mer tålamod, säger Khan.

Han fortsätter:
– För att vara ärlig så förväntade vi oss inte att han skulle göra det så här bra så tidigt. Real Madrids B-lag skulle ha varit en fantastisk plattform för honom. Förhoppningsvis så kvarstår deras intresse, men jag har lärt mig att det i fotboll är det bäst att smida medan järnet är varmt, menar Khan.

Gais sportchef Fredrik Mohlin avfärdar uppgifterna:

– Vi har inte hört någonting alls så det där kan jag dementera helt. Det är bara rykten.

Men hans mentor säger ju att Luther är nedstämd över att ni inte släppt honom. Hur går det ihop?

– Ja, det vet jag faktiskt inte, men jag förstår vad du menar. Luther är ju inte här just nu, så jag får ringa honom i morgon och kolla upp det här. Men Luther är en positiv och bra kille, så jag tror inte det ska vara några som helst problem.