Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Uppgifter: Petas efter svaga insatsen

Janne Andersson öppnade för förändringar i startelvan mot Bulgarien. Enligt Fotbollskanalen blir det en ändring. John Guidetti petas till förmån för Ola Toivonen.

Det har börjat med 1–1 mot Holland och 1–0 mot Luxemburg i fredags. Efter den matchen är många spelare i det svenska landslaget lite slitna. Under presskonferensen med Janne Andersson under söndagen öppnade han för förändringar.
– Det finns några frågetecken, det är några som är slitna, men jag vill inte gå in på det mer än så. Det kommer påverka laguttagningen, men hur mycket, det får vi se, sa han då.

Det blir en förändring i startelvan. Enligt Fotbollskanalen petas John Guidetti efter den svaga insatsen mot Luxemburg. Ersätter gör Ola Toivonen som nyligen gjorde comeback i landslaget.
– John var ungefär som laget i övrigt. Det är sällan någon sticker ut mer än laget. Victor Nilsson Lindelöf gjorde det. Men rent generellt så presterar ofta spelare som laget gör. Jag tycker att John kämpade, sprang och hade någon bra framspelning i första. Sen använder vi honom bättre i andra. Laget använder anfallarna bättre i andra. Såhär i efterhand så tycker jag att John insats var som laget i övrigt, sa Janne Andersson tidigare under söndagen.

Så startar Sverige mot Bulgarien: Robin Olsen – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Victor Nilsson Lindelöf, Martin Olsson – Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark, Emil Forsberg – Marcus Berg, Ola Toivonen.