Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Uppgifter: Ny storklubb ute efter Zlatan

Den spanska tidningen Sport uppger att storklubben Atlético Madrid har givit sig in i kampen om Zlatan Ibrahimovic. Klubben ska ha erbjudit svensken att återhämta sig hos dem för att sedan skriva på ett kontrakt i januari.

Den spanska storklubben Atlético Madrid är den senaste i raden av klubbar som ryktas rycka i Zlatan Ibrahimovic, det skriver den spanska tidningen Sport.

Svensken befinner sig just nu i Manchester där han rehabtränar för den allvarliga knäskada som han ådrog sig mot slutet av den gångna säsongen. Manchester United gav Zlatan möjligheten fortsätta träna hos klubben, trots att de tidigare under juni månad meddelade att de inte förlänger sitt avtal med stjärnan, som i dagsläget är klubblös.

LÄS OCKSÅ: United bekräftar – Zlatan lämnar klubben

Men det finns en viss problematik kring Atléticos intresse.

Klubben har för närvarande transferförbud efter att de brutit mot Fifas regler när det gäller övergångar för minderåriga. Det förbudet gäller fram till årsskiftet, samma tidpunkt som Zlatan förväntas vara redo för spel igen.

Enligt Sport vill klubben erbjuda 35-åringen chansen att sköta sin rehabträning hos dem för att sedan skriva på ett kontrakt den 1 januari 2018. Tidningen menar att det erbjudandet redan ligger på bordet.  

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.