Uppgifter: Mikael Lustig tvingas lämna Gent – kan återvända till Sverige

Mikael Lustigs tid i belgiska Gent kan snart vara över. Enligt skotska The Sun vill klubben att han ska lämna – och att en återkomst till Sverige är ett hett alternativ.

ANNONS
|

Efter åtta år i Celtic lämnade Mikael Lustig förra sommaren Skottland för Belgien och Gent.

Men Lustig är inte förstavalet på högerbackspositionen och sedan Gent värvat Jordan Botaka från Sint-Truiden får han se sig som tredjeval. Nu rapporteras att hans kan hans tid i klubben vara på väg att ta slut.

Lustigs kontrakt är skrivet till 2022 men enligt skotska The Sun vill klubben att den svenska landslagsbacken lämnar och han ska ha blivit tillsagd att han inte har en framtid i klubben.

LÄS MER:Uppgifter: PAOK vill dumpa Pontus Wernbloom

Kan återvända till Sverige

Enligt tidningen rapporteras det i Belgien att en återkomst till Sverige är ett troligt alternativ för 33-åringen.

ANNONS

När Lustig lämnade Celtic ryktades det om en flytt till AIK och han har tidigare sagt att det fanns en kontakt med Solna-klubben.

Senast han spelade fotboll för en svensk klubb var 2008 och den gången var det Gif Sundsvall som gällde.

LÄS MER:Uppgifter: Landslagshjälten Ola Toivonen på väg till Malmö FF

Mikael Lustig.
Mikael Lustig. Bild: PETTER ARVIDSON
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS