Uppgifter: Lionel Messi klar för Inter Miami

Lionel Messi är nära att byta Paris mot Miami.
Det rapporterar The Times som menar att megastjärnan väntas ansluta till David Beckhams klubb Inter Miami i sommar – där han får en rekordlön.

ANNONS
|

Lionel Messi var med och sköt Argentina till en blytung seger mot Mexiko i VM under lördagskvällen.

Nu kommer brittiska The Times med uppgifter om att megastjärnan ska vara nära en flytt till MLS-klubben Inter Miami i sommar.

Om en övergång går i lås skulle Messi bli den bäst betalda spelaren i den amerikanska ligans historia.

Enligt The Times tillbringar Messi redan mycket tid i Miami och stjärnan har tidigare avslöjat att han ”ser det som en dröm” att spela i USA.

Samtidigt ska David Beckham, som är delägare i Inter Miami, vara en nyckelfaktor till den stundande flytten. Beckham är ambassadör för qatarierna i VM och har en ”direktlina” till Paris Saint-Germains ägare Nasser al-Khelaifi.

ANNONS

Messis kontrakt med Paris Saint-Germain går ut efter säsongen, och även om den franska storklubben kan komma med ett kontraktsförslag väntas 35-åringen välja en flytt över Atlanten, menar The Times.

LÄS MER:Messi hjälte: "Vi har bara finaler framför oss"

LÄS MER:Dags att åka hem – kommer Messis Argentina tillbaka?

LÄS MER:Ingen kommer undan rapporteringen från VM

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS