Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Uppgifter: Lantz aktuell för GFC

Han fick sparken av Örgryte under säsongen. Men nu kan Marcus Lantz vara nära ett nytt jobb. Enligt GT är han högaktuell som Stefan Rehns ersättare i GFC. – Det kan jag inte kommentera, säger GFC:s sportchef Lasse Svensson till tidningen.

Efter svaga resultat fick Marcus Lantz i augusti lämna Örgryte efter att han tagit över som huvudtränare 2013. Men nu kan ett nytt jobb vara nära för Lantz. Enligt GT är 42-åringen högaktuell för att ta över GFC, som står utan tränare sedan Stefan Rehn klivit av jobbet som huvudtränare efter den svaga säsongen.

– Det kan jag inte kommentera. Det finns många kandidater som har visat intresse den senaste tiden. Just nu har vi ett huvudspår och vi får se hur det går med det, säger GFC:s sportchef Lasse Svensson till GT.

GFC gjorde kort efter säsongens slut klart med landslagsmittfältaren Julia Roddar och har även förlängt kontraktet med ett flertal spelare. Enligt Svensson lär det inte heller dröja innan en ny tränare är på plats.

– Vi vill inte dra ut på det för länge. Vi har kommit ganska långt om man tittar på truppen. Sedan finns det intressanta tänkbara nyförvärv och då vill vi att tränaren ska kunna vara med och påverka. Det får inte ta för lång tid – ju fortare desto bättre, säger han.

GP söker GFC och Marcus Lantz för en kommentar.