Uppgifter: Lagkaptenen lämnar för 300 000

Mattias Bjärsmyrs dagar i IFK Göteborg kan vara på väg att ta slut. Mittbacken ska enligt GT vara när en flytt från Kamratgården. Priset? 300 000 kronor.

ANNONS
|

Med den stundtals pinsamma förlusten mot Örebro färskt i minnet hade IFK Göteborg styrelsemöte under måndagskvällen. Där diskuterades spelaraffärer och tränaren Jörgen Lennartssons framtid, vilket GP rapporterade om under måndagen.

På samma möte ska Blåvitt ha kungjort att Mattias Bjärsmyr i princip redan är klar för en annan klubb. Enligt uppgifter till GT ska flytten ge IFK Göteborg 300 000 kronor.Klubben nämndes inte vid namn men en affär ska vara nära förestående. – Spekulationer tänker jag inte kommentera, säger Mats Gren till GP.

"Det finns intresse"

Mattias Bjärsmyr är en av många spelare som ryktats bort från Kamratgården under sommaren. Mittbackskollegan Thomas Rogne kommer skriva på för Lech Poznan, om inte i sommar så efter säsongen.

ANNONS

– Det finns intresse, det är inte omöjligt att något kan hända, men inget är klart, säger Bjärsmyrs agent Stefan Selakovic till GT.

Mattias Bjärsmyr, som bär kaptensbindeln för Blåvitt, spealde fyra år i klubben mellan 2005 och 2009 och återvände till Kamratgården efter ett proffsäventyr i Grekland och Norge 2012.

ANNONS