Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/11

UPPGIFTER: Klubbarna överens – drömflytten nära

Victor Nilsson Lindelöf verkar komma närmare sin drömflytt till Manchester United, enligt uppgifter i Portugal ska Västerås vara överens med Benfica om deras ekonomiska avtal. – Vi har haft kontakter med Benfica, och det är det jag kan bekräfta, säger Västerås ordförande Bengt-Åke Nilsson till Expressen.

Engelska och portugisiska medier har varit överens en längre tid. Victor Nilsson Lindelöf är väldigt nära att bli klar för Manchester United. Men dealen ska ha stött på patrull när Benfica och Västerås inte kommit överens om deras ekonomiska avtal som skrev när Nilsson Lindelöf lämnade Västerås för Benfica.
Enligt Manchester Evening News ska den portugisiska storklubben ha försökt lura Västerås på vidareförsäljningsklausulen som uppgår till drygt 100 miljoner kronor.

Portugisiska tidningen, O Jogo uppger nu att Västerås ska ha kommit överens med Benfica. Något som ordföranden Bengt-Åke Nilsson inte helt vill bekräfta.
– Jag vet inte varifrån de har fått det. Vi har haft kontakter med Benfica, och det är det jag kan bekräfta, säger han till Expressen.

Enligt uppgifter ska Västerås ha accepterat en mindre vidareförsäljningsklausul än de tidigare haft rätt till.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.