Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Uppgifter: Kan stängas av för obscena gesten

Inte nog med att Zlatan Ibrahimovic har sin längsta måltorka sedan 2007. Nu kan anfallaren dessutom komma att stängas av för en obscen gest i derbyt mot Manchester City i Ligacupen.

Den senaste tiden i Manchester United har verkligen inte varit någon dans på rosor för Zlatan Ibrahimovic. Mot Burnley i den senaste ligamatchen blev svensken för sjätte ligamatchen i rad mållös efter att ha bränt flera vassa chanser. Vilket innebär att Ibrahimovic längsta svit utan målrassel sedan han var i italienska Inter 2007 är ett faktum. Men inte nog med den motgången. Nu meddelar internationella medier också att Zlatan Ibrahimovic kan komma att åka på en tuff avstängning. Anledningen? För att han i derbyt mot Manchester City i Ligacupen tidigare i veckan tog sig för skrevet. 

Det var i slutet av matchen, som United vann med 1-0 sedan Zlatan spelat fram Juan Mata till det avgörande målet, som ett bråk uppstod efter att Paul Pogba tacklat Citys mittback, Nicolas Otamendi. Zlatan anslöt till bråkigheterna och retade gallfeber på både Otamendi och Citys målvakt, Willy Caballero. Keepern knuffade till Zlatan som då valde att ta ett ordentligt grepp om sina pungkulor. En gest som får betraktas som obscen. 

Enligt den franska tidningen Le Parisien kan nu svensken komma att straffas för greppet.  

"Ligans disciplinära kommitté kommer att titta närmare på den här incidenten. Det är den första situationen för "Ibra" i hans nya land, och han kan nu bli avstängd", skriver Le Parisien.

Och tidningen menar att Premier League-publiken nu har börjat få ta del av Zlatans sämre sidor. 

"Efter att ha tagit del av hans goda sidor, har England nu även upptäckt hans mörka och provocerade sidor", skriver tidningen. 

Det finns inga uppgifter från FA om att Zlatan Ibrahimovic ska ha blivit anmäld för händelsen.