Uppgifter: John Wall kan ta plats i IFK Göteborgs ledarstab

IFK Göteborg letar förstärkning i ledarstaben och det har tidigare rapporterats att klubben pratar med Martin Foyston om rollen som assisterande tränare. Nu skriver Expressen att även John Wall, tidigare assisterande förbundskapten i finska landslaget, intervjuats.

ANNONS
|

IFK Göteborg stuvar om i ledarstaben inför säsongen 2021. Fotbolldirekt har tidigare rapporterat att klubben Martin Foyston om en roll som assisterande tränare bredvid Ferran Sibila.

– Det har varit en dialog, det är allt kan säga. Det har varit kontakt över en tid, har Foyston sagt till GP.

LÄS MER:Han kan bli ny assisterande tränare i Blåvitt

Nu skriver Expressen att IFK Göteborg pratar med ytterligare en person till tjänsten. Den tidigare assisterande förbundskaptenen under Hasse Backe i finska landslaget John Wall ska ha intervjuats av klubben.

Wall säger till tidningen:

– Jag ska väl egentligen inte säga för mycket om det, mer än att det är smickrande att nämnas i de här sammanhangen. Jag har stor respekt för Roland Nilsson och Ferran Sibila som är skickliga tränare.

ANNONS

Förutom i det finska landslaget har John Wall varit tränare för Nyköping och Sandvikens IF och varit i AIK:s organisation. Just nu är han huvudtränare för LB07.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS