Jeffrey Aubynn som tränare för Malmös U17-lag under en match 2013
Jeffrey Aubynn som tränare för Malmös U17-lag under en match 2013 Bild: JÖRGEN JARNBERGER

Uppgifter: Ingen Aubynn i Öis – blir assisterande i MFF

Det ser inte ut att bli någon Jeffrey Aubynn som huvudansvarig för Öis. Enligt uppgifter till Kvällsposten blir den förre Öis-spelaren istället tränare för Malmö FF.

ANNONS
|

ÖIS letar en ny huvudtränare efter att Keith Millen fick lämna posten tidigare i år.

Ett namn som frekvent dykt upp i diskussionen om att ta över huvudansvaret har varit den Gunilsefostrade Jeffrey Aubynn som spelade tre säsonger i Örgryte mellan 2001-2003.

Aubynn har de senaste åren varit tränare för Malmö FF:s U19-lag men bekräftade i november för både Sportbladet och GP att han varit i kontakt med Öis.

– Jag ogillar att ljuga som jag sagt tidigare... mer än att vi haft ett möte känner jag inget behov av att diskutera, sa Aubynn då.

Även George Mourad, som är sportsligt ansvarig i Öis bekräftade att parterna haft ett möte.

ANNONS

– Han har gjort det bra där han är idag. Han har gjort ett gediget jobb med U19-laget i Malmö och vi är i ett läge där vi fått in en hel del unga spelare i truppen. Det är många aspekter. men det vore tjänstefel av oss att inte prata med honom och träffa honom när vi följt honom över en tid. Han är helt klart ett intressant namn för oss, sa George Mourad då.

Blir assisterande tränare i Malmö FF

Men enligt uppgifter till Kvällsposten blir det inget Örgryte för Aubynn.

Den tidigare spelaren blir assisterande tränare till Jon Dahl Tomasson tillsammans med holländaren Remy Reiniarese.

Som spelare representerade Aubynn förutom Öis även Gais, Hammarby, Halmstad, Bayern München, Århus och hans nuvarande arbetsgivare Malmö FF mellan 2008 och 2011 då det blev 78 matcher i den himmelsblå tröjan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS