Uppgifter: Haglund sparkas av Elfsborg

Det har ryktats om Magnus Haglunds vara eller icke vara i Elfsborg. Efter 0-6-förnedringen mot Malmö FF senast uppges nu tränaren få sparken, det skriver Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Elfsborgs säsong är en stor missräkning så här långt. Efter att Boråslaget en period i våras sett ut att kunna bli ett lag strax under den absoluta toppen har maskineriet under sommaren och hösten havererat fullständigt.

På de tio senaste omgångarna har laget bara lyckats samla ihop sju poäng och mot Malmö FF på bortaplan i förra omgången blev det storförlust 0-6. Efter den insatsen fick en sedan tidigare hårt ifrågasatt Magnus Haglund utstå hård kritik från flera håll. Och nu uppges klubbledningen ha fått nog. Enligt Fotbollskanalen har Elfsborg beslutat sig för att sparka tränaren.

– Det är inget jag kommenterar, alla sådana frågor får du ta med med ordförande Bosse Johansson, säger Ingela Carlsson i Elfsborgs styrelse, till sajten.

ANNONS

Haglund själv har, trots den svidande förlusten mot Malmö FF senast, tidigare varit tydlig med att han inte har några som helst planer på att inte fullfölja sitt uppdrag.

– Jag har inga ambitioner att kliva av, sa han efter matchen på Swedbank stadion i måndags.

ANNONS