Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

UPPGIFTER: Gaismålvakten kan gå till rivalen

Gais Tommi Vaiho kan vara aktuell för Öis. Målvakten sitter på ett utgående kontrakt och enligt uppgifter till GT finns intresse från konkurrenten Öis. – Jaså? Det enda jag kan säga är att vi trivs bra i den här staden och att vi väntar barn här i dagarna, säger han till GT.

Vid årsskiftet går Tommi Vaihos kontrakt med Gais ut. Samtidigt har klubben nyligen skrivit kontrakt Damir Mehic som i år spelat för Jönköping Södra i Allsvenskan. 

Enligt uppgifter till GT visar nu Öis ett intresse för Vaiho, då Abbas Hassan väntas lämna Örgryte.

– Det finns målvakter som är lediga och vi har tittat på tre-fyra stycken. Och ja, Tommi är ju ledig från Gais. Men vi är öppna för allt och får vara ödmjuka. Vi vet var i näringskedjan vi är, säger Öis-tränaren Marcus Lantz som just nu även har ansvaret för att förhandla med spelare till GT.

Tommy Vaiho själv vill dock varken bekräfta eller dementera den uppgiften.

– Jaså? Det enda jag kan säga är att vi trivs bra i den här staden och att vi väntar barn här i dagarna, säger han till tidningen.

Han säger också att han inte funderat speciellt mycket på målvaktssituationen i Gais, där också U21-landslagsmålvakten Jesper Johansson har kontrakt.
– Jag har inte funderat på det överhuvudtaget. Jag pratade med Gais för någon vecka sedan och då ville de ha mig kvar. Men sedan vet man ju aldrig hur det blir.