Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Uppgifter: Förhandlar om Zlatan – i USA

Zlatan Ibrahimovic framtid är ännu oklar och intresset från andra sidan Atlanten blir allt starkare. Nu uppger spanska Marca att svenskens agent Mino Raiola vara i Los Angeles för att förhandla om en eventuell övergång till LA Galaxy i MLS.

Manchester United har varit tydliga. De vill att Zlatan Ibrahimovic stannar ytterligare ett år i klubben och ett erbjudande ska ligga på bordet sedan länge. Trots det väntar Zlatan med besked om sin framtid och det saknas inte intresse för 35-åringen.

LÄS OCKSÅ: Spelarnas högsta önskan: Zlatan

Sports Illustrated har tidigare rapporterat att MLS-klubben LA Galaxy kommer att erbjuda svensken en rekordhög lön för en flytt över Atlanten och nu skriver spanska Marca att agenten Mino Raiola är på plats i Los Angeles för att förhandla med klubben.

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Zlatan erbjuds rekordhög lön

Marca skriver att "om Mourinho inte kan få honom att stanna tyder allting på att Zlatans framtid ligger i MLS och i Los Angeles".

Daily Express har tidigare hävdat att lönen som erbjuds av LA Galaxy ligger runt 165 miljoner kronor om året.

I kontraktet med United, som skrevs för ett år, finns en option på ytterligare ett år och det är nu upp till Zlatan att avgöra om han accepterar att stanna kvar i klubben. Utöver intresset från MLS ska det även finnas bud från Kina.