UPPGIFTER: Förhandlar om Pogba – blir dyrast någonsin

José Mourinho och Manchester Uniteds jakt på Paul Pogba blir allt intensivare. Den engelska storklubben har lagt ett bud på 1,1 miljard för att locka Pogba från Juventus. Det rapporterar brittiska Sky Sports.

ANNONS
|

José Mourinhos förvandling av Manchester United har redan börjat. NärHenrikh Mkhitaryan skrev på för klubben under onsdagen blev han Mourinhos tredje värvning. Först var mittbacken Eric Bailly från Villareal, följt av den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Enligt engelska uppgifter ska United ha värvat för 600 miljoner redan, med budet på Pogba så kommer United nära sig två miljarder kronor i spenderade pengar – på fyra spelare.

Enligt den italienske journalistenGianluca di Marzio som är expert på silly season så ska United ha erbjudit Juventus, 103 miljoner pund – 1,1 miljard svenska kronor för Paul Pogba.

Det är uppfigter som även trovärdiga Sky Sports rapporterar om. Enligt den brittiska sajten har förhandlingar startats mellan Manchester United och Juventus under de senaste 48 timmarna och skulle affären gå igenom blir Paul Pogba den dyraste spelaren någonsin. Men de verkar få tuff konkurrens från Real Madrid, som även de har visat intresse för den 23-årige fransmannen.

ANNONS

Den franske mittfältsstjärnans agent är Mino Raiola, samma agent som tog Zlatan och Mkhitaryan till United. Han ska lägga fram erbjudandet till Juventus efter att EM är slut. För att locka Pogba att återvända till Manchester United så ska fransmannen erbjudas en årslön på 122 miljoner kronor, skriver Di Marzio.

ANNONS