Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Uppgifter: Egzon Binaku flyttar till Malmö

Egzon Binaku stod för en strålande säsong i BK Häcken. Nu kan vänsterbacken vara på väg till Malmö FF, det skriver Sportbladet. – Det har funnits ett stort intresse, och finns fortfarande ett intresse för Egzon, både från klubbar i Sverige och utlandet, säger försvarens agent Jonathan Chalkias.

Det fortsätter att hända saker i BK Häcken. 

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

I förra veckan stod det klart att Andreas Alm blir ny tränare i klubben.

En spelare han dock inte ser ut att få jobba med är Egzon Binaku. Häckens vänsterback ska nämligen vara nära en flytt till Malmö FF, det skriver Sportbladet. Enligt tidningen ska Skåneklubben och Häcken vara överens om en övergångssumma på cirka tio miljoner kronor och det enda som återstår innan affären är i lås är att Malmö och 22-åringen ska komma överens om några detaljer i spelarens personliga avtal. 

LÄS MER: Häcken om stjärnan: "Kommer göra allt för att behålla honom"

Spelarens agent, Jonathan Chalkias, är fåordig om uppgifterna att en flytt ska vara nära för talangen. 

– Jag vill inte kommentera specifika klubbar då Egzon har ett kontrakt med Häcken. Det har funnits ett stort intresse, och det finns fortfarande ett intresse för Egzon, både från klubbar i Sverige och utlandet, säger han.

LÄS MER: Alm lämnar inte Hisingen: "Det är handbojor på honom"

Binaku hade en strålande säsong i Hisingsklubben, var uttagen i sommarens U21-slutspel och förlängde sitt kontrakt med Häcken i somras – men nu ser alltså karriären ut att gå vidare i mästarklubben.