Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/6

UPPGIFTER: Blåvitt på jakt efter Kiese Thelin

IFK Göteborg ska vara på jakt efter Bordeaux anfallare Isaac Kiese Thelin, det skriver den franska sajten girondins33.com. Men spelarens agent förnekar uppgifterna. – Det där stämmer absolut inte, säger Miro Jaganjac till GT.

Det är sedan tidigare känt att IFK Göteborg är på jakt efter ytterligare en anfallare som komplement till den nuvarande besättningen med Elias Omarsson, Tobias Hysén och Mikael Boman. Det har ryktats om att den före detta AIK-spelaren Pontus Engblom, som öst in mål i den norska andraligan, skulle vara aktuell för en flytt till Göteborg och Kamratgården.

Nu kommer uppgifter om att Blåvitt vill värva en annan spelare som har spelat för en rivalklubb. Enligt den franska sajten girondins33.com ska IFK Göteborg vara intresserade av att knyta till sig den tidigare IFK Norrköping- och Malmö-spelaren, Isaac Kiese Thelin, som sedan 2015 representerar den franska Ligue 1-klubben Bordeaux. Kiese Thelin har haft förtvivlat svårt att få speltid i Frankrike och enligt girodins33.com ska alltså Blåvitt vilja låna in landslagsanfallaren med en köpoption.

Men att en flytt till Blåvitt skulle vara på gång förnekas bestämt av spelarens agent.

– Det där stämmer absolut inte. Med respekt för andra klubbar - det är bara Malmö FF som är aktuellt om han någon gång ska flytta tillbaka till allsvenskan, säger han till GT och fortsätter: 

– Men inte en chans att han skulle gå till IFK Göteborg eller någon annan klubb i Sverige nu. 

GP söker IFK Göteborgs sportchef Mats Gren för en kommentar.