Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Uppgifter: Barcelona dubbelvärvar

Spanska storlaget FC Barcelona rustar inför nästa säsong. Enligt trovärdige italienske journalisten Fabrizio Romano så kommer både Sergio Agüero och Memphis Depay att iklä sig det katalanska lagets färger nästa säsong.

Den internationella toppfotbollens säsong har fortfarande ett par omgångar kvar att spela. Det har inte stoppat rykteskarusellen från att ta fart.

Mycket i sommar kommer att handla om FC Barcelona.

Argentinske megastjärnan Lionel Messi sitter på ett utlöpande kontrakt och har enligt spanska medier inte bestämt sig om han vill förlänga eller söka sig vidare för första gången i karriären.

Tränaren Ronald Koeman, som tog över laget inför den gångna säsongen, ryktas också vara på väg bort från klubben efter en titellös säsong.

– Jag vet inte om jag kommer att fortsätta som tränare, om jag ska vara ärlig. Jag har inte pratat med ordföranden, sa Koeman till TT i början av veckan.

Klubbledningen ser också ut att ha inlett rekryteringen av nya spelare.

Enligt den italienske journalisten Fabrizio Romano så kommer laget att ha åtminstone ett argentinskt anfallsvapen till nästa säsong.

32-årige Sergio Agüero har även han ett utgående kontrakt med Manchester City, och klubben meddelade tidigare under året att anfallaren lämnar efter säsongen.

Enligt Romano är Agüero redan klar för spel i Barcelona fram till 2023.

Även holländaren Memphis Depay, till vardags i franska Lyon, uppges vara nära att krita på för den katalanska klubben.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.