Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: CARL SANDIN
Bild: CARL SANDIN

Uppgifter: Asbaghi stannar i IFK Göteborg

Poya Asbaghi har flitigt ryktats till engelska Barnsley den senaste tiden. Men enligt GT ska tränaren nu ha meddelat att han stannar i IFK Göteborg nästa säsong.

Gör du något bra som fotbollsspelare – eller som fotbollstränare – finns risken att fansen tvingas vinka farväl efter en succéartad säsong. I det läget har IFK Göteborg sett ut att kunna vara senaste veckorna, sedan uppgifter gjorde gällande att huvudtränare Poya Asbaghi var på engelska Championship-klubben Barnsleys radar.

– Det är smickrande. Sen håller vi på att bygga något väldigt fint i Blåvitt, har Asbaghi tidigare kommenterat uppgifterna till Sportexpressen.

Till GP har IFK Göteborgs sportchef Kennet Andersson tidigare kommenterat uppgifterna enligt följande:

– Från vårt håll är det glasklart! Han skrev nyss ett avtal här så det finns inte på kartan. Det fungerar jättebra och vi har planer tillsammans. Om det sedan dyker upp intresse är det lika smickrande som när det dyker upp intresse kring våra spelare. Det betyder att vi gör något bra.

LÄS MER: Uppgifter: Poya Asbaghi har intervjuats av Barnsley

Under helgen som gick kom uppgifter om att Blåvitt-tränaren ska ha intervjuats av Barnsley, men sedan har det varit tyst ...

Fram tills nu.

Enligt uppgifter till GT ska det nu nämligen vara klart att 34-åringen stannar i IFK Göteborg även i framtiden. Tränaren ska själv ha lämnat det beskedet till engelska klubben, med förklaringen att han känner sig långt i från klar med sitt arbete i IFK Göteborg.

Kennet Andersson skriver i ett sms till GP att han räknar med att uppgifterna stämmer.

GP har sökt Poya Asbaghi.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.