Uppgifter: Allsvensk stjärnspelare förd till fyllecell

En allsvensk fotbollsspelare ska ha delgivits misstanke om våldsamt motstånd mot en ordningsvakt och även placerats i fyllecell. Det skriver SportExpressen. Enligt tidningen ska det inträffat för bara några dagar sedan.
– Jag vet att han hamnade i fyllecell helt enkelt, men våldsamt motstånd har jag inte hört ett ljud om, säger klubbens ordförande till SportExpressen.

ANNONS
|

I helgen kommer den allsvenska guldstriden att avgöras och nu kommer uppgifter från SportExpressen att en av ligans namnkunniga spelare har hamnat i blåsväder.

Spelaren ska enligt tidningens källor under natten mot onsdagen varit berusad och gripits av ordningsvakter på en nattklubb.

Därefter ska stjärnspelaren förts till fyllecell.

– Det är inte bra. Det bryter mot vår värdegrund, mycket mer kan jag inte säga. Oavsett om det är en spelare, anställd eller förtroendevald ska vi hålla oss till värdegrund. Att gå ut på stan och festa till det så här... det är inte vår värdegrund, säger klubbens ordförande till SportExpressen.

ANNONS

Enligt SportExpressen ska spelaren också delgivits misstanke om våldsamt motstånd mot ordningsvakten. Det är däremot någonting som klubbens ordförande ställer sig frågande till i intervjun med tidningen.

– Det känner inte jag till. Jag vet att han hamnade i fyllecell helt enkelt, men våldsamt motstånd har jag inte hört ett ljud om, säger klubbens ordförande och fortsätter:

– Vi hade möte i går kväll. Det har jag inte hört ett knyst om, säger ordföranden.

ANNONS