Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Alexander Milosevic, Bild: PETTER ARVIDSON
Alexander Milosevic, Bild: PETTER ARVIDSON

Uppgifter: AIK-profilen nobbar Blåvitt

IFK Göteborg letar försvarspjäs att stärka truppen med. Nu rapporterar GT att Blåvitt har erbjudit Alexander Milosevic ett kontrakt. Ett kontrakt som AIK-profilen ska ha nobbat.

Kristopher da Graca och André Calisir. Det är IFK Göteborgs mittbacksalternativ när Rasmus Wikström dras med en korsbandsskada. På lördag inleder Blåvitt tävlingssäsongen när laget tar emot Västerås i Svenska cupen. En match som man nu förbereder sig för efter hemkomsten från träningslägret i Portugal.

Samtidigt pågår klubbens jakt på förstärkning i just backlinjen. Enligt uppgifter till GT har IFK Göteborg erbjudit ett lukrativt kontrakt till AIK-profilen Alexander Milosevic. 28-åringen ska dock ha meddelat Blåvitt att kontraktet inte är av intresse.

Milosevic har tränat med sin tidigare klubb AIK efter att han i höstas lämnat sitt dåvarande klubblag Nottingham Forest.

– Jag tränar på, jag har alltid sagt att prioriteringen är att komma utomlands, men jag stänger inte dörren för AIK, sa Milosevic till Fotbollsthlm för ett tag sedan.

Nyligen kom The Sun med uppgifter om att Alexander Milosevic är aktuell för en comeback i England då han ska vara av intresse för QPR.

– Det finns stort intresse för Alexander. Det är nu uppe i tvåsiffrigt antal, säger agenten Barry O’Connor till The Sun enligt Fotbollskanalen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.