Uppgifter: ÖFK-stjärnan aktuell för BK Häcken

Jamie Hopcutt har bestämt sig för att lämna krisande Östersund när kontraktet går ut vid årsskiftet – och att han redan träffat BK Häcken, det skriver Expressen.
– Det är utan tvekan ett bra alternativ för mig, säger han till tidningen.

ANNONS
|

Östersunds FK är i djup ekonomisk kris. Nu bekräftar nyckelspelaren Jamie Hopcutt att han kommer lämna klubben nä hans kontrakt går ut vid årsskiftet.

– Det är dags för mig att gå vidare och söka efter en ny klubb. För någon säsong sedan spelade vi i Europa och tävlade med de allra största, jag vill tillbaka till den nivån och spela i ett lag som tillhör toppen, säger han till Expressen.

Enligt tidningen har Hopcutt redan träffat BK Häcken och klubben "utvärderar honom som ett tänkbart namn till anfallet inför nästa säsong".

– Jag har träffat flera klubbar. Häcken är en toppklubb. De har legat i toppen under mina år i Sverige och det är ett lag som spelar min typ av fotboll. Jag tror att Häcken hade passat min spelstil. De spelar dessutom i Europa och det tilltalar mig. Det är utan tvekan ett bra alternativ för mig, säger Hopcutt till tidningen om uppgifterna.

ANNONS
ANNONS