Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: JOHAN AXELSSON
Bild: JOHAN AXELSSON

Uppgifter: ÖFK-stjärnan aktuell för BK Häcken

Jamie Hopcutt har bestämt sig för att lämna krisande Östersund när kontraktet går ut vid årsskiftet – och att han redan träffat BK Häcken, det skriver Expressen.
– Det är utan tvekan ett bra alternativ för mig, säger han till tidningen.

Östersunds FK är i djup ekonomisk kris. Nu bekräftar nyckelspelaren Jamie Hopcutt att han kommer lämna klubben nä hans kontrakt går ut vid årsskiftet.

– Det är dags för mig att gå vidare och söka efter en ny klubb. För någon säsong sedan spelade vi i Europa och tävlade med de allra största, jag vill tillbaka till den nivån och spela i ett lag som tillhör toppen, säger han till Expressen.

Enligt tidningen har Hopcutt redan träffat BK Häcken och klubben "utvärderar honom som ett tänkbart namn till anfallet inför nästa säsong".

– Jag har träffat flera klubbar. Häcken är en toppklubb. De har legat i toppen under mina år i Sverige och det är ett lag som spelar min typ av fotboll. Jag tror att Häcken hade passat min spelstil. De spelar dessutom i Europa och det tilltalar mig. Det är utan tvekan ett bra alternativ för mig, säger Hopcutt till tidningen om uppgifterna.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.