Nasiru Mohammed i BK Häcken i fjol.
Nasiru Mohammed i BK Häcken i fjol. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Uppges lämna Bulgarien – på besök hos Häcken

Under lördagen besökte Nasiru Mohammed BK Häckens träningsanläggning Gothia Park Academy. Under söndagen kom uppgifter om att yttern är nära en återkomst till klubben. Stämmer det?
– Falska rykten, säger Nasiru Mohammed själv.

ANNONS
|

Efter sju år i BK Häcken bestämde sig Nasiru Mohammed för att gå vidare i karriären. I slutet av juli 2019 skrev han på för bulgariska Levski Sofia.

Där har det dock inte gått speciellt bra. Nasiru Mohammed har faktiskt bara startat en enda match i ligan ...

Kanske kommer det inte bli fler än så? Under söndagen rapporterade den bulgariska journalisten Metodi Shumanov, som bland annat jobbar för The Guardian och Sky Sports, att Nasiru Mohammed är på väg att lämna Levski Sofia – och återvända till Häcken. Nästan exakt ett år efter att han lämnade klubben, alltså.

ANNONS

Till det ska sägas att Nasiru Mohammed faktiskt befinner sig Göteborg just nu. Under lördagen besökte han BK Häckens träningsanläggning Gothia Park Academy.

– Det är alltid kul med sådana besök, han är en jättebra kille. Jag pratade lite med honom innan. Han hade lite brev att hämta och så hälsade han på, säger Martin Ericsson, BK Häckens assisterande sportchef.

Är han aktuell för en återkomst till er? Ryktena säger det.

– Nej, vi för inga diskussioner. Vi vet att han har haft ett tufft läge, men vi för inga diskussioner.

Nasiru Mohammed konstaterar samma sak. Dels att vistelsen i Göteborg bara handlar om ett besök, tid finns nu när ligasäsongen i Bulgarien har satt punkt, dels att någon återkomst till Häcken inte är aktuell i dagsläget.

– Det är falska rykten, säger han.

Hur var det att hälsa på gamla lagkamrater i Häcken då?

– Det är alltid ett nöje att träffa alla spelare, tränare och ledare!

Nasiru Mohammed kommer resa tillbaka till Bulgarien om några dagar. Kontraktet med Levski Sofia sträcker sig till sommaren 2022.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS