United-svenskarna jublar: "Tror att det blir jättebra"

Zlatan Ibrahimovic är klar för Manchester United. Något som klubbens tidigare svenskar jublar över. – Jag tror att det blir jättebra, säger Jesper Blomqvist till Expressen.

ANNONS

Zlatan Ibrahimovic blir Manchester United fjärde svensk efter Jesper Blomqvist, Bojan Djordjic och Henrik Larsson. Superstjärnan bekräftade själv på sin Instagram att han kommer att gå till Manchester United.

Detta trots att han enligt engelska medier inte har genomgått läkarundersökningen eller skrivit på sitt personliga avtal.

Men beskedet från Zlatan är något som två av klubbens tidigare svenskprofiler jublar över.

– Jag tror att det blir jättebra. De har behövt en riktig ledare som verkligen kan sätta ned fötterna och visa hur man blir en riktig vinnare igen, säger Jesper Blomqvist till Expressen.

– Jag brukar jämföra Mourinho och Zlatan med Sir Alex och Eric Cantona. Två väldigt bra managers och två pondusspelare som klubben behöver för att kunna ta steget, säger Bojan Djordjic till tidningen.

ANNONS

Enligt Jesper Blomqvist är Zlatan exakt vad United behöver. En spelare som tar tag i det och kan visa vägen för de andra.

Jag tror att det blir jättebra, framför allt för United. De har behövt en riktig ledare som verkligen kan sätta ned fötterna och visa hur man blir en riktig vinnare igen. Det har jag saknat de senaste åren, någon som verkligen tar för sig.

ANNONS