United jagar superstjärnan – är han Zlatans ersättare?

Zlatan Ibrahimovics skada gör att karriären i Manchester United är osäker. Ersättare kan bli Atlético Madrids franske stjärna Antoine Griezmann. – De har berättat om sitt projekt, säger hans rådgivare Eric Olhats till Telefoot.

ANNONS
|

Knäskadan för Zlatan Ibrahimovic visade sig vara så allvarlig att säsongen är över. Framtiden i Manchester United är högst osäker efter skadan – även om Zlatan har lovat att han ska tillbaka till fotbollsscenen.

Men den engelske storklubben ser sig redan om efter en ersättare. Högst upp på listan verkar fransmannen Antoine Griezmann vara.

I en intervju med Telefoot som BeinSports har tagit del av berättar Griezmanns rådgivare, Eric Olhats om Uniteds intresse för hans klient.

– Manchester United har berättat för oss om sitt projekt. De var först och hade det mest genomarbetade förslaget, säger Eric Olhats.

ANNONS

Den 26-årige anfallaren har varit lysande för sitt Madrid under flera säsonger och har omgärdats av rykten om andra klubbar. Enligt uppgifter ska det finnas en utköpsklausul på 963 miljoner kronor på Griezmann.

– Det finns en klausul på 100 miljoner euro som är oundviklig. Just nu funderar vi på det mest passande budet. Real Madrid och andra klubbar är också en del av den här processen men Antoine vill inte lämna till vilket pris som helst. Det stämmer inte. Vi kommer att övervaka vad som händer, säger Olhats.

ANNONS