Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

United-ikonens känga: "Finns ingen identitet"

Paul Scholes är inte imponerad av Manchester United och José Mourinho. Inför stormötet med Liverpool riktar ikonen en känga mot klubben. – Finns det någon identitet? Jag tycker inte att det finns någon, säger han till BBC.

Paul Scholes gjorde 718 matcher för Manchester United mellan åren 1993-2013. Den nu 41-årige mittfältaren var trogen sitt United under hela sin karriär. José Mourinho hyllades efter Uniteds fina start i ligan och experterna var eniga. Skrämselfaktorn var tillbaka på Old Trafford. Men nu riktar Scholes en rejäl känga mot United och främst José Mourinho.
– Han var inte hård nog under försäsongen. Det är väldigt förvirrande över vem som ska spela, säger han till BBC och fortsätter.
– När jag såg Mourinho i Chelsea, då hade han 13-14 spelare som spelade varje vecka. Han vilade aldrig spelare i ligacupen eller någon annan turnering som han var med i.

Under tiden som Scholes spelade i klubben var den fylld av stora karaktärer och vinnarskallar. Något som speglade sig på planen – något som Scholes verkar sakna idag.
– Det kommer att ta tid för dem att få det att fungera och se vad de är för något lag. Men finns det någon identitet? Jag tycker inte att det finns någon.