TV: Svenska lagbussen krockade – med polisbil

Zlatan och co är på plats – under onsdagen landade spelarna i Frankrike. Fem dagar innan EM-premiären mot Irland. Och blågult bjöd på dramatik innan de ens nått fram till hotellet i orten Pornichet.

ANNONS
|

Landslagsspelarna fick två dagar ledigt efter EM-genrepet mot Wales. Dagar som de flesta av spelarna valde att spendera i Stockholm. Under onsdagsmorgonen lyfte flyget mot Frankrike och lilla Pornichet där landslaget bor. Runt klockan två landade landslaget på fransk mark och tog sig sedan med buss till sitt franska lyxhotell, Château des Tourelles.

Där följde lite dramatik. Landslagets buss krockade nämligen i sista kurvan på vägen till hotellet, med en polisbil.En rejäl smäll hördes och backspegeln gick av men poliserna ger lugnande besked.

–Bilen är okej.

Där kom spelarna ut från bussen med sina stora hörlurar på sig och försvann snabbt in på hotellet. Ingen av spelorterna för det svenska landslaget ligger i närheten av Pornichet – något som betyder att landslaget flyger till spelorterna dagen innan match.

ANNONS

Att stå i någon lång inchecknings-kö behöver inte Zlatan och co tänka på. Landslaget har sin ”egna” flygplats strax utanför Pornichet.

ANNONS