Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

TV: Huliganattack i Champions League-match

Det hettade till rejält på läktaren i Legia Warszawas möte med Borussia Dortmund. En stor grupp supportrar gick mitt under första halvlek till attack mot publikvärdar och andra supportrar - ett flertal av de använde sig av diverse tillhyggen.

Mötet inleddes med ett spektakulärt tifo från de polska fansen som markerade lagets återkomst till Champions League.

Men de polska fansens glädje blev kortvarig. Redan efter 17 minuter hade Dortmund gjort 3-0 mot det polska motståndet. Något som innebar ett rekord i Champions League, det är nämligen den snabbaste tremålsledningen någonsin i en bortamatch i turneringens historia. 

Den dåliga starten väckte stor ilska hos en skara polska supportrar – så pass att de rent av började slåss på läktaren. På bland annat den tyska Champions League sändningen syntes hur en stor grupp maskerade Legia Warszawa supportrar våldsamt gav sig på publikvärdar och andra supportrar. Ett flertal av de använde sig även av pepparspray och andra tillhyggen i den våldsamma huliganattacken.

Inte nog med skandalscener på läktaren – Legia Warszawa fick även avsluta kvällen med en blytung förlust. Hela 6-0 till Dortmund blev slutresultatet i mötet mellan de två lagen.