TV: Durmaz kritik mot landslaget: "Alla måste höja sig"

Måstematch för Sverige mot Belgien. Då riktar Jimmy Durmaz stor kritik mot laget. – Alla måste höja sig, säger han.

ANNONS
|

Efter 1-1 mot Irland och 0-1 mot Italien är det svenska landslaget piskade att vinna mot Belgien på onsdag. Ett möte med världstvåan som imponerade stort mot Irland i den andra halvleken. Samtidigt har det svenska landslaget inte gjort några vidare prestationer. Laget väntar fortfarande på första skottet på mål. Inför matchen mot Belgien kritiserar Jimmy Durmaz landslagets insatser.

– Alla måste höja sig. Det gäller att ha samspel mellan varandra, säger han.

Pratar ni om det?

– Klart att man alltid pratar med varandra om allt sådant där.

En som fått mycket kritik för sina insatser i EM är Zlatan Ibrahimovic. Superanfallaren har inte fått ut sitt spel och har haft svårt att skapa några chanser.

ANNONS

– Han kan inte bara ta bollen och dribbla igenom hela laget. Han hjälper oss och vi hjälper honom. Vi måste hjälpa varandra och få anfallsspelet att funka. Vi vet att vi kan.

Jimmy Durmaz har fått nöja sig med en bänkplats både mot Irland och Italien. Men mot Belgien kommer han att starta – i alla fall enligt sig själv.

– Absolut! Det här är en match som passar mig och mina kvalitéer. Alla matcherna har passat mig. Det handlar bara om att vi ska vinna nu.

ANNONS