Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/6

"Tränar Zlatan med mig så vinner han"

UFC-stjärnan Danny "Hot Chocolate" Roberts sa att han ville möta Zlatan Ibrahimovic i en fajt. En match fotbollsspelaren skulle kunna ta hem - åtminstone om man ska tro David Bielkheden. – Om Zlatan kommer och tränar lite med mig innan så vinner han, säger svensken, som snart väntas göra comeback i UFC, till Expressen.

I ungdomsåren tränade Zlatan Ibrahimovic taekwando och sedan 2010 har han haft svart bälte i sporten. Något den brittiske UFC-stjärnan Danny "Hot Chocolate" Roberts har stenkoll på, och Inför UFC 204 sa Roberts att han skulle vilja möta United-anfallaren i en fajt, något GP tidigare har skrivit om. 

– Om han är villig att slåss, då finns jag här. Jag vill se honom i oktogonen. Se vad han har att komma med, sa Roberts. 

Och nu får Ibrahimovic erbjudande om att få lite träning inför ett eventuellt möte med Roberts. Svenske David Bielkheden, som 2011 stängdes av för dopning men som nu är på väg tillbaka till UFC, säger i en intervju med Expressen att han kan tänka sig att hjälpa Zlatan att komma i form. Och Bielkheden ger Uniteds storstjärna goda möjligheter att besegra Roberts. 

– Om Zlatan kommer och tränar lite med mig innan så vinner han, säger han till Expressen.