Träffades av fisk – bars ut på bår

Den argentinska fotbollsspelaren Leandro Fernandez fick bäras ut på bår under rivalmötet mellan Independiente och Racing Club. En motståndarsupporter kastade in en fisk som träffad spelaren i ansiktet vilket medförde att han behövde medicinsk behandling.

ANNONS
|

Den argentinska fotbollsspelaren Leandro Fernandez var tvungen att få hjälp av lagläkare efter att en supporter kastat in en rå fisk som träffade hans ansikte under en match i den argentinska högsta ligan.

Den bisarra incidenten ägde rum när argentinska Independiente mötte deras bittra rivaler Racing Club.

Händelsen skedde strax efter att andra halvlek börjat och av vad det verkar var det ett fan från Racing Club som kastade fisken.

Fisken träffade Fernandez vänstra tinning och spelaren föll till marken.

Fernandez blev sedan utburen på bår där lagläkare kollade till så han inte ådragit sig någon huvudskada innan han bedömdes redo för spel igen.

ANNONS

Som lök på laxen torskade även Independiente det bittra rivalmötet med 1-0. Segermålet gjordes av Gabriel Hauche och kom redan i den nionde minuten. Racing höll sedan tätt resten av matchen och vann Buenos Aires-derbyt.

LÄS MER:Marin FC fick boka 15 olika flighter när SAS-flyget ställdes in

LÄS MER:Efter tre års väntan – här invigs Gothia cup

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS