Francesco Totti.
Francesco Totti. Bild: Alessandra Tarantino

Tottis röst väckte 19-åriga Ilenia från koma

Ilenia Matilli, 19, var med om en hemsk bilolycka där hennes bästa vän, Martina, miste livet i december Matilli hamnade då på sjukhus, och låg i koma under nio månader. Sedan fick hon en videohälsning från idolen Fransesco Totti – och vaknade bara dagar senare, enligt Sky Sport Italia.

ANNONS
|

Ilenia Matilli var med om en otäck bilolycka i december förra året. I olyckan dog hennes bästa vän Martina, medan Matilli själv skickades till sjukhus.

Där hamnade hon i komma för nio månader sedan. Då vädjande hennes föräldrar till Roma-ikonen Fransesco Totti.

"Francesco, vi väntar på dig", hälsade föräldrar.

Totti klev då fram. Via video skickade han en hälsning till 19-åringen.

"Hej Ilenia! Jag är Francesco Totti, och jag ville säga hej och önska lycka till. Snälla vänta och ge inte upp! Jag vill snart se dig komma ut från sjukhuset och se dig ta ditt liv tillbaka", löd den.

ANNONS

Bara dagar senare vaknade Ilenia Matilli från koman, enligt Sky Sport Italia.

Fick träffa Totti på sjukhuset

Vi är vana vid att se Totti urätta mirakel på plan, men om han ska tillskrivas även detta underverk låter vi vara osagt.

Mycket av bedriften ska i alla fall tillskrivas de behandlingarna som utfördes av Neurorehabilitation-teamet under ledning av Luca Padua.

Matilli hörde Tottis röst, och visade då tecken på återhämtning. Efter det fick hon hjälp med en tavla för att uttrycka sig.

– Vägen är fortfarande lång men vi är säkra, säger läkare Padua.

Sedan fick Matilli träffa legendaren på sjukhuset. Bilder togs, och autografer skrevs medan Matilli inte kunde sluta le.

– Om jag hade känt till det tidigare, hade jag gjort mer. Det var spännande att träffa Ilienia. När hon lämnar sjukhuset ska vi ses igen, säger Totti.

Visa det här inlägget på Instagram

❤❤❤❤❤

Ett inlägg delat av Ilenia Matilli (@ileniamatilli)

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS