Toppdomaren Johan Hamel död under träningspass

Toppdomaren Johan Hamel har dött.
Detta efter att han drabbats av en stroke under ett träningspass, skriver franska L’Equipe.

ANNONS
|

Johan Hamel hade en gedigen karriär som fotbollsdomare. Sedan 2015 dömde han matcher i den franska högstaligan Ligue 1, totalt blev det 137 stycken, och i början av november var han fjärdedomare i Champions League-mötet mellan Real Madrid och Celtic.

Så sent som söndags ska han suttit i VAR-rummet när Paris Saint-Germain mötte Auxerre.

Nu kommer det tragiska beskedet att Johan Hamel har dött, 42 år gammal.

Det är franska L’Equipe som rapporterar detta och enligt tidningen ska toppdomaren ha dött under ett träningspass, under vilket han ska fått en stroke.

Den franska domarföreningen SAFE har också gått ut med nyheten att Hamel har dött.

ANNONS

”Domarna är i sorg. Vi får veta att vår kollega och vän, Johan Hamel, Ligue 1-domare, avlidit vid 42 års ålder. Till hans familj, släktingar och vänner sänder SAFE och domarna sina djupaste kondoleanser. Johan, vi kommer att sakna dig”, skriver SAFE.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS