Toivonen uppges återvända till Allsvenskan

Ola Toivonen lämnar Melbourne för en comeback i Allsvenskan, enligt Expressen. 33-åringen uppges presenteras innan den 1 juli.

ANNONS
|

Ola Toivonen har 64 landskamper på meritlistan och var startspelare i det svenska landslag som gick till kvartsfinal i VM 2018. De senaste åren har han spelat i det australiska laget Melbourne Victory, och enligt Expressen ska han också ha erbjudits en förlängning där – men tackat nej. Tidningen skriver att Toivonen i stället kommit överens med Malmö FF om ett kontrakt som sträcker sig över 2022.

Toivonen har varit utlandsproffs sedan 2009. Innan dess spelade han i Degerfors och Örgryte IS – där han utsågs till årets nykomling 2006 – innan han gick till Malmö FF.

Nu tyder alltså det mesta på att han återvänder till MFF, och att Allsvenskan därmed blir en profil rikare.

ANNONS

Expressen skriver att Toivonen väntas flyga till Sverige i slutet av nästa vecka.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS