Titelstriden lever efter Spurs galna vändning

|

Tidigt i den första halvleken höll Wayne Routledge sig framme och rakade in 1-0 till Swansea när topplaget Tottenham kom på besök.

Sedan tickade tiden på för tabelltvåan som länge såg ut att misslyckas med att få hål på hemmalaget. Men med två minuter kvar av ordinarie tid small det till, och det ordentligt. I den 88:e minuten satte Dele Alli kvitteringen, och tre minuter senare var det Heung-Min Son som prickade in 1-2 och innan slutsignalen gick hann också Christian Eriksen med att sätta spiken i kistan när han rullade in sitt 1-3-mål.

Vändningen gör att Tottenham fortsatt är med och jagar serieledaren Chelsea, som på onsdagskvällen besegrade Manchester City med 2-1.

Arsenal bäst i derbyt

Arsene Wengers Arsenal har varit i usel form på sistone men mot West Ham i Londonderbyt hemma på Emirates Stadium fick fransmannens manskap visst andrum. Efter mål av Theo Walcott, Mesut Özil och Olivier Giroud kunde "Gunners" bärga segern med 3-0.

Tyngre var det då för Liverpool, som också de är med i kampen om en Champions League-plats. "Pool" var på väg mot en 2-1-seger mot Bournemouthmen ett sent baklängesmål hemma på Anfield gjorde att Jürgen Klopps lag fick nöja sig med en poäng.