Tidigare Blåvitt-profilen slutar

ANNONS
|

Hannes Stiller kom till Blåvitt 2009 och gjorde fyra säsonger i klubben innan han fortsatte spela med Ljungskile SK. Förra hösten la Stiller skorna på hyllan och blev klubbchef på heltid i klubben.

Nu lämnar han posten efter att Ljungskile åkt ut ur superettan och i år floppat i division 1 Södra. Med sju matcher kvar är det endast tre poäng ned till nedflyttning.

– Det stämmer, säger Stiller om uppsägningen till P4 Väst och fortsätter.

– Men jag kommer att vara behjälplig under slutet av säsongen.

När GP når Hannes Stiller berättar han att beslutat att lämna Ljungskile har växt fram under en längre tid.

ANNONS

– Ja, jag har kört ganska hårt här och haft olika roller och sen är klubben i en pressad situation. Jag kände tillslut att det var dags för någon annan att ta över stafettpinnen, säger han.

Vad händer nu då?

– Jag vill gärna hålla på med fotbollen i framtiden. Nu på slutet som klubbchef blev det mer och mer ekonomi och adminstration och mindre fotboll. Men först innan något annat så ska jag vara lite ledig och umgås med barnen och vara lite ledig. Vi får se hur det går. Jag är inte bra på det där, försökte vara ledig i två veckor i somrars men det gick inte.

Gais har sökt sportchef, har du sökt?

– Nej, jag har inte sökt något jobb faktiskt.

Du kanske ska bli agent med Selakovic?

– Det vore ju något. Jag får ringa honom, fast vi två ihop då hade de inte blivit mycket gjort. Det hade mest blivit snack med varandra.

ANNONS