Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Tar död på Blåvittryktet: "Bara en klubb som är intressant"

Mats Gren bekräftade intresse för Rasmus Jönsson under vintern. Nu tar anfallaren själv död på ryktet om en flytt till Blåvitt. – Det är bara en klubb som är intressant för mig och det är Helsingborg, säger Jönsson till tipsbladet.dk.

IFK Göteborg jagar en anfallare till truppen, där nu endast Elias Omarsson, Mikael Boman och Tobias Hysén återfinns. Tidigare under vintern var klubbens sportchef Mats Gren, tydlig med att Rasmus Jönsson fanns högt på klubbens lista.
– Vi har diskuterat hans namn som en tänkbar värvning och det är klart att han är jätteintressant. Men han sitter på ett och ett halvt år kvar med Odense så det är klart att den blir jättesvår. Vi får se vad som händer, sa Gren då till Expressen.

Rasmus Jönsson som slog igenom i Helsingborg med dunder och brak spelar nu i danska Odense och har kontrakt med klubben fram till 2018. I en intervju med Tipsbladet slår han nu tillbaka mot ryktena om en flytt till IFK Göteborg.
– Jag är tillbaka från semestern nu och fokuserar till hundra procent på att hjälpa laget och klubben. Jag vill bevisa för alla fans att jag kan vara en del av att rädda säsongen, säger han.

Mats Gren har tidigare sagt att det lutar åt att klubben väntar tills transferfönstret i Europa stänger 31 januari, för att då hitta en anfallare som ”hamnat lite kläm”.