Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Svensk Elitfotboll & Bildbyrån
Bild: Svensk Elitfotboll & Bildbyrån

Tävla mot GP:s reportrar och fotbollsstjärnorna i Allsvenskan fantasy

Är du en baddare på allsvenskan? Nu har du chansen att visa att du är bättre än både Göteborgsklubbarnas stjärnor och Göteborgs-Postens reportrar på allsvenskan.
Gå med i GP-sportens fantasyliga och tävla mot profiler från Göteborgs elitlag.

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och Göteborgsfotbollen är hetare än på länge. Häcken har rustat för guld med hemvändande Alexander Jeremejeff och har visat fin form och tagit sig hela vägen till final i Svenska cupen.

IFK Göteborg har värvat storstjärna efter storstjärna och är kanske Sveriges mest omtalade fotbollslag den här våren.

När säsongen nu närmar sig stiger också tempen på Göteborgs-Postens fotbollsbevakning. För att erbjuda något annorlunda och komma närmare sina läsare bjuder GP nu in till en liga i Allsvenskan fantasy – där du har chansen att tävla mot både några av de lokala lagens profiler och våra fotbollskunniga reportrar.

– Fantasy har exploderat i popularitet de senaste åren och har blivit ett fantastiskt komplement att följa fotbollen via. Och visst, det är speciellt att tävla mot polarna - men att få tävla mot och kanske slå de som på ett eller annat sätt jobbar med fotboll skapar ytterligare en dimension av skrytmöjligheter, säger Joakim Magné, ny sportchef på Göteborgs-Posten.

LÄS MER: Tidigare elitspelaren Joakim Sjöhage har blivit fantasy-frälst

Det är enkelt att gå med i tävlingen. Skapa ett lag här, sök på ligan ”Göteborgs-Postens fantasyliga” och skriv in koden 6uhhic – och du är med och tävlar om fina priser.

Priser

1:a pris

Presentkort på Ticketmaster, till ett värde av 1 000 kronor + ett års prenumeration på GP (digital bas).

2:a pris

Presentkort på Ticketmaster, till ett värde av 500 kronor + ett års prenumeration av GP (digital bas).

3: pris

Ett års prenumeration av GP (digital bas).

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Under säsongen kommer GP följa hur det går för deltagarna i ligan – och prata med de profiler som har lag i ligan för att höra hur deras tankar går. Vem är det läge att byta ut? Vem blir giftig de kommande omgångarna?

Följ vår rapportering på GP.se.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.