Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

SvFF varnar för ogiltiga VM-kvalbiljetter

Nästan 1 500 biljetter biljetter till Sveriges VM-kvalavslutning mot Nederländerna på tisdag har sålts vidare på svarta börsen och är därmed ogiltigförklarade. – Många köper via mindre seriösa företag, som de tror är seriösa, säger Lena Danielsen, som är biljettansvarig på Svenska Fotbollförbundet till GP

Svenska fans som köpt biljetter på svarta börsen till VM-kvalet mot Nederländerna riskerar att missa matchen.

Det nederländska fotbollförbundet har ogiltigförklarat nästan 1 500 biljetter som sålts vidare utan tillstånd och nu uppmanas svenska supportrar att kolla så att deras biljetter gäller.

– Det är inga av de biljetter vi har sålt. Det är i så fall om man har köpt på andra sätt. Det är väl tyvärr så att många köper via mindre seriösa företag, som de tror är seriösa, säger Lena Danielsen, som är biljettansvarig på Svenska Fotbollförbundet till GP.

"Länge sedan det var så här många"

Svenska fotbollförbundet varnade under söndagen i ett pressmeddelande att de som köper svartabörsbiljetter inte har rätt till ersättning om de inte blir insläppta på matchen.

Det förväntas många svenska supportrar till matchen på Amsterdam Arena på tisdag.

– Det var länge sedan det var så här många. Vi har sålt 3 350 biljetter. En del har köpt direkt via holländska förbundet. Så någonstans runt 4 000 svenskar skulle jag gissa på, säger Lena Danielsen.