Svenskarnas straff – inlåsta i en vecka

Panathinaikos tränare Andrea Stramaccioni fick nog efter en poäng på fyra matcher. Han låser nu in spelarna på hotell i en vecka i Aten.

ANNONS
|

Det har varit en tung period för den grekiska klubben. Anfallaren Marcus Berg har varit lårskadad och Panathinaikos har bara tagit en poäng på de fyra senaste matcherna. Inför mötet med Panionios varnade tränaren för att laget skulle ta in på hotell om det inte blev seger.

Mötet där Marcus Berg gjorde comeback slutade 1–1 och det fick Stramaccioni att tappa det, skriver SDNA, enligt Aftonbladet.

– Efter det här resultatet har jag bestämt att hela laget ska ta in på ett hotell tillsammans. Presidenten har också ställt sig bakom det beslutet, sa Stramaccioni direkt efter Panionionsmatchen.

ANNONS

Spelarna fick efter måndagsträningen hämta sina privata saker och ta sig till hotellet under måndagskvällen. Spelarna kommer dock få lämna hotellet under torsdagen när de spelar cupmatch borta mot OFI Kreta.

Spelarna ska vara tillbaka i sina hem på söndagskvällen efter ligamötet med PAOK. Förutom Marcus Berg spelar även Niklas Hult i klubben.

ANNONS